Ballagnak a középiskolások

Ballagnak a középiskolások

A Nagybajom Közösségi Ház 2-es csoportjából az idei tanévben 4 tanuló ballag és kezdi meg érettségi vizsgáit. 2 fő gimnáziumban és 2 fő szakgimnáziumban végzős tanuló.
Május 4-én és 5-én tanulóink osztálytermeikből indulva végigjárták iskolájukat, hogy búcsút vegyenek mindenkitől. A hétfői napon megkezdték az érettségi vizsgákat, mely a magyar nyelv és irodalom tantárggyal indult, majd folytatódik a matematikával, történelemmel és az idegen nyelvi tantárgyakkal.
Minden érettségiző diákunknak kívánjuk, hogy a lehető legjobb eredménnyel teljesítsék a követelményeket mind az írásbeli, mind a szóbeli vizsgákon, mellyel minél több pontot szereznek a felvételi pontszámaikhoz!

A szegedi közösségi ház 1-es csoportjából 12 fő középiskolás diák ballagott a hétvégén. Nagyon jó volt látni őket csinosan, boldogan mosolyogni szerető családjuk körében. Lezárult egy időszak az életükben, és reményekkel tele tekintettel kezdenek bele a rájuk váró megmérettetésekbe. Sok sikert kívánok minden érettségiző csányis diáknak!
Szabóné André Piroska mentor

                

A szeged 2-es csoportból 10 fő ballagott az idei tanévben. Sok sikert kívánunk az érettségi- és a felvételi vizsgákon való megmérettetéshez! Külön drukkolunk az idei évben emelt tantárgyakból érettségizőknek, felvételizőknek.

Mikics Péter mentor