Beválogatás Jászberényben percről percre

Beválogatás Jászberényben percről percre

2017. március 17. A Beválogatás első napja
 

7:30 A Jászberényi Közösségi Ház szeretettel várja az első jelölteket. Elkezdődött a regisztráció.
 

8:00-9:00 dr. Radoszáv Miklós, az Alapítvány operatív igazgatója köszöntötte a jelenlévő szülőket és gyerekeket, majd Sziráki Judit a Közösségi Ház mentora bemutatta a megjelent kollegákat és diákokat. A köszöntő és a bemutatkozást követően a jelöltek tesztírásra mentek, ezalatt az Alapítvány egyik egyetemista diákja, Cserna Vivien, illetve az operatív igazgató mutatja be az Alapítvány mindennapjait és működését.

9:15: A tízórai finomságok elfogyasztása után a gyerekek elindultak megírni a matekmatika-logika tesztet, amíg a szülők részt vesznek a drámafoglalkozáson.

10:15 A gyerekek most pár játékos feladat megoldásában fognak részt venni a drámafoglalkozás keretében, reméljük nagyszerű élményekkel feltöltődve jönnek majd ki.

12:30 A kellemesen eltöltött ebédet követően kezdetét veszik a személyes interjúk, ahol a gyerekek lehetőséget kapnak bemutatni egyedi portfoliójukat és eddigi munkáikat, érmeiket.

18:00 A beválogatás első napja befejeződött. Köszönjük mindazoknak, akik megtiszteltek jelenlétükkel minket, az újabb jelentkezőkkel pedig a holnapi nap folyamán találkozunk.

2017. március 18. a jászberényi Beválogatás második napja

8:00: Megérkeztek a pályázók. A regisztráció után előbb Cserna Vivien a Jászsági 1-es csoport egyetemistája, majd Dr. Radoszáv Miklós operatív igazgató úr mutatja be Alapítványunkat a szülőknek. Eközben a gyerekek nekifogtak a szövegértés tesztek megírásának.

9:45 A tízórai elfogyasztását követően a gyerekek elkezdték írni a matematika-logika tesztet, ezidő alatt a szülőknek drámafoglalkozást tartanak a kaposvári és pécsi kollégák.

11:15 Most kezdődik a gyerekek drámafoglalkozása.

12:15: Ebéd idő van. Az ebéd után elkezdődtek az interjúk és az egyéni portfolió bemutatások.

17:30 Véget ért a Csányi Alapítvány 2017 évi Jász beválogatása. Reméljük a gyerekek szép élményekkel tértek haza.