Beválogatás Nagybajomban percről percre

Beválogatás Nagybajomban percről percre

2017. március 25. A Beválogatás első napja

8:30 A Nagybajomi Közösségi Ház szeretettel várja az első jelölteket. Elkezdődött a regisztráció.

 

9:00-10:00 dr. Radoszáv Miklós, az Alapítvány operatív igazgatója köszöntötte a jelenlévő szülőket és gyerekeket, Horváth Péter egyetemista bemutatta a beválogatáson részt vevő mentorokat, fejlesztő tanárokat, önkénteseket. A köszöntő és a bemutatkozást követően a jelöltek tesztírásra mentek, ezalatt az Alapítvány középiskolás diákja, Kovács Veronika, illetve az operatív igazgató mutatja be az Alapítvány mindennapjait és működését.

10:15 A tízórai finomságok elfogyasztása után a gyerekek elindultak megírni a matekmatika-logika tesztet, amíg a szülők részt vesznek a drámafoglalkozáson.

11:15 Megkezdődött a gyerekek  drámafoglalkozása, reméljük nagyszerű élményeket szereznek.

13:00 A finom ebédet követően sor került a szülők által kitöltött matematika tesztek eredményhirdetésére. Majd kezdetét veszik a személyes interjúk, ahol a gyerekek lehetőséget kapnak bemutatni egyedi portfoliójukat és eddigi munkáikat, érmeiket.

16:30 A beválogatás első napja befejeződött. Köszönjük mindazoknak, akik megtiszteltek jelenlétükkel minket, az újabb jelentkezőkkel pedig a holnapi nap folyamán találkozunk.

2017. március 26. a nagybajomi Beválogatás második napja

8:30 A Nagybajomi Közösségi Ház szeretettel várja a jelölteket és családjaikat. Elkezdődött a regisztráció.

9:00: A regisztrációt követően előbb Kovács Veronika középiskolás támogatott, majd Dr. Radoszáv Miklós operatív igazgató úr mutatja be Alapítványunkat a szülőknek. Eközben a gyerekek nekifogtak a matematika- logika tesztek megírásának.

10:30 A tízórai elfogyasztását követően a gyerekek elkezdték írni a szövegértés tesztet, ezidő alatt a szülőknek drámafoglalkozást tartanak a kaposvári és pécsi kollégák.

11:30 Most kezdődik a gyerekek drámafoglalkozása.

13:30 Ma sem maradt el a szülők által kitöltött matematika tesztek értékelése. Ebéd után elkezdődtek az interjúk és az egyéni portfolió bemutatások.

16:30 Véget ért a Csányi Alapítvány 2017 évi Nagybajomi beválogatása. Reméljük a gyerekek szép élményekkel tértek haza.