Csalaphang Szegedről

Csalaphang Szegedről

Csalaphang adás Szegedről 2017. május 4-én.

„Eleinte nem féltem, csak nem találtam a szavakat. Később nagy levegővétel után összekaptam magam, és így egy jó interjút sikerült készíteni a csányis társaimmal.” Gábor Bence SZ1
„A múltkori adáshoz képes sokkal rutinosabban sikerült a műsorvezetés. Teljesen mást témákat sikerült összeszednünk s mindenki nagyon élvezte a műsorkészítést és ezt a délutánt.” Kovács Dániel (SZ1)
„Én nagyon élveztem ezt a délutánt, és újra is csinálnám, ha lesz rá lehetőségem. Habár „büntetésből” kellett jönnöm, de ennek ellenére nagyon jól éreztem magam.” Bereczky Tamás (SZ3)
„Nagyon élveztem, hogy egy számomra ismeretlen stílusban kipróbálhattam adottságaimat. Annyira élveztem, hogy a 2 órás műsoridő szinte csak egy-két percnek érződött.” Horváth Gergő (SZ2)
„A dolog, hogy rádióznom kell elég hirtelen jött, de ehhez képest egész jól szerepeltem és mind a társaság mind a téma miatt is, amiről beszéltem nagyon jól éreztem magam.” Borsos József (SZ3)
„Én először kerültem sorra a rádiózást illetően és az elején voltak kétségeim afelől, hogyan is fog ez sikerülni, de egy kis idő elteltével, ahogy belelendültünk elúsztak a kétségeim és jól éreztem magam.” Nyári Zoltán (SZ2)