Hogyan közlekedj biztonságosan! és A DAL 2021 élmény beszámoló szegedi közösségi házban

Hogyan közlekedj biztonságosan! és A DAL 2021 élmény beszámoló szegedi közösségi házban

A mai napon március 12-én Szegeden jártam, ahol tartottam két előadást is a szegedi kicsiknek. Az egyik előadás témája az alapvető KRESZ szabályokról és táblákról szóltak, amely a „Vigyázz, kész, vezess! pályázat kapcsán jött létre. Fontosnak tartottam, hogy először is ismertessem az alapvető KRESZ táblákat a gyerekeknek, hiszen ezek ismerete nélkül nem lehet biztonságosan közlekedni. Másrészt pedig több szituációt is megnéztünk és eljátszottunk velük, hogy biztosan emlékezetes maradjon. Az előadás végén pedig több ellenőrző kérdést is feltettem nekik, amiket nagyon ügyesen meg is válaszoltak.
Én pedig örömmel készítettem ezt az előadást és hálásan köszönöm a Csányi Alapítványnak, hogy hozzásegítettek a jogosítványom megszerzéséhez.
 
A másik előadás pedig egy élmény beszámoló is volt egyben, amely a tavalyi A DAL 2021-es TV-s tehetségkutató műsor kulisszáiról, élményeiről szólt. Néhány képet és videót is mutattam a srácoknak és meséltem nekik, hogy miként s hogyan zajlottak a felvételek. Remélem, hogy sok új és hasznos dolgot tudhattak meg tőlem a gyerekek. És alig várom, hogy legközelebb is tarthassak előadást egy újabb érdekes témában.
Móczó Martin, Szeged 2-es csoport