Ludovika Ligában mutatjuk meg magunkat!

Az Alapítvány Alumni szervezetének támogatásával beneveztünk a BEAC Ludovika Ligájába. Célunk, hogy a lehető legjobb eredménnyel zárjuk az őszi szezont, és ezzel megalapozzuk csapatunk – és Alapítványunk nevét a BEAC közösségében is.

Minden szurkolni vágyót szeretettel várunk csütörtökönként a Nemzeti Közszolgálati egyetem focipályájára!

6. meccs (október 26):

A mai nap folyamán a nagyon összeszokott Gang Békéscsaba nevű csapat ellen játszottunk. Nagyon szoros meccs volt, 3 esélyes, de ezúttal 2-1-re kikaptunk. Nagyon sok lövésünk volt, de csak Petes Balázs lökete ért el a hálóig. Reméljük a következő alkalommal mi nekünk sikerül győztesként kijönni a ki-ki mérkőzésből is.

5. meccs (október 19):

A mai napon a JYSK Fc ellen játszottunk és visszataláltunk a győzelem útjára. 3-0 lett az eredmény egy viszonylag egyszerű mérkőzésen. Azt hiszem mondhatom azt is, hogy ez egy jó felkészülés volt a hétvégi focibajnokságra. Mai nap gólszerzői: Galambos Krisztián 2, Pálfi Gábor. Reméljük a következő héten is hasonlóan sikeres napot zárunk.

4. meccs (október 13):

Az eredmény 6-3 lett, a gólszerzőink: Horváth Bence 2 gól, Petes Balázs 1 gól. Sajnos későn ébredtünk, és a rúgott gólok is későn jöttek. Csalódottak voltunk, hiszen több volt a mérkőzésben. A következő mérkőzésen szeretnénk javítani és ismét pozitív mérleggel a tabellán szerepelni.

3. meccs (október 5.):

A mai nap folyamán lejátszotta a csapat a harmadik meccset. Nagyon szoros mérkőzésben vehettünk részt, sajnos 2-0-ra az elején elment az ellenfél, sikerült hamar szépíteni Petes Balázs góljával, de 2-1-es vereséget szenvedtünk. Ma nem úgy jött ki a lépés, ahogy szerettük volna, de következő alkalommal mindent megteszünk, hogy ezt kijavítsuk. Mindazonáltal a bajnokságban szép helyet foglalunk. Köszönjük a mezeket is!

2. meccs (szeptember 28.):

A csapat mérlege továbbra is hibátlan, hiszen a második mérkőzést is sikerült megnyernünk. Az eredmény 5-4 lett, 4-2-es hátrányból sikerült felállni és behúzni a mérkőzést. Gólszerzőink: Suhajda Márk 1 gól, Petes Balázs és Simon Mátyás 2 gól.

1. meccs (szeptember 21.):

A mai nap folyamán lejátszotta az első mérkőzését a Csányi Alapítvány Alumni csapata. Szoros meccs volt, de sikerült 2:1 arányban nyernünk Petes Balázs és Simon Mátyás góljaival. A következő mérkőzést jövő hét csütörtökön játsszuk. Felkészülten várjuk már a megmérettetést!