Mechatronikai mérnök lettem

Mechatronikai mérnök lettem

„Horváth Gergő vagyok, 2010 óta a Csányi Alapítvány Szeged 2-es csoportjának tagja. 2022. január 28-án egy nagy mérföldkőhöz értem életemben: megszereztem a mechatronikai mérnöki diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karán. Szerencsére a járványhelyzet ellenére is, személyesen, ünnepélyes keretek között tudtam átvenni a diplomámat. Az ünnepségen a „Hallgatói Nívódíj” kitüntetés „Arany” fokozatát is nekem ítélték, melyet a tartós kiemelkedő tanulmányi eredményemmel érdemeltem ki.
Tanulmányaimat mesterszakon folytatom szeptembertől, de addig is igyekszem az eddig elsajátított tudást a tőlem telhető legjobban kamatoztatni az iparban, mechatronikai mérnökként.

Nagyon sokat köszönhetek az Alapítványnak, tanulmányaim során végig számíthattam a támogatásukra. A különböző táboroknak hála új barátokat szereztem és jobban megismertem a világot. A fejlesztő órák pedig sokat segítettek az érettségi bizonyítványom, nyelvvizsgám és ECDL bizonyítványom megszerzésében. Külön köszönettel tartozom mentoromnak és a továbbiakban is igyekszem segíteni az Alapítvány munkáját.” – Horváth Gergő, Szeged-2

Horváth Gergő

Szegedi 2-es csoport