Nagybajomi sikerek

Nagybajomi sikerek

Országos történelemverseny döntőjébe jutott a 3-as csoport tagja

Márciusban több versenyen is részt vettek a nagybajomi csoportokba járó gyerekek, amelyeken szép eredményeket sikerült elérniük.
Idén is megrendezésre került a nagybajomi Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskolában a Csokonai Napok elnevezésű programsorozat, immár 25. alkalommal.
Eredmények:
Pálfi Gábor 3-as csoport Helyesírási verseny 1. hely, Természetismereti vetélkedő 1. hely, Vers- és prózamondó verseny 3. hely
Nagy Botond és Győző Zalán 3-as csoport Matematika alapműveleti vetélkedő 1. hely (mindketten maximális pontszámmal)
Bertalan Zsolt 3-as csoport Helyesírási verseny 2. hely, Matematika alapműveleti vetélkedő 3. hely
Thúróczy Levente Helyesírási verseny 1. hely, Természetismereti vetélkedő 1. hely
Magyar Roxána Helyesírási verseny 3. hely

Csontos Mihály a 3-as csoport tagja két táncversenyen is részt vett márciusban. Az egyik egy páros verseny volt, ahol standardből és latinból is 7. helyezést értek el párjával. A tavalyi próbaindulás után idén is indultak csapatával a Magyar Látványtánc kaposvári kvalifikációján, két versenyszámban. Az egyik egy kűr volt, ami azt jelenti, hogy csak ketten voltak a műsorszámban. Ezzel második helyet értek el. A másik versenyszám pedig egy formáció volt, amiben a tavalyi csapat volt egy párral kiegészülve. Ezzel arany minősítést szereztek és bejutottak az országos megmérettetésre.

Pap Virág, aki szintén a 3-as csoport tagja, népdaléneklő versenyen vett részt Kaposváron. Rengeteget gyakorolt a versenyre. Utolsók között énekelt és nagyon izgult, mert a mezőnyben nagyon jó hangú énekesek voltak. A végén egy nagyon szép arany minősítéssel térhetett haza.
Mindezek mellett Gelencsér Márton a 3-as csoportból bejutott a Savaria Országos Történelemverseny döntőjébe, melyet április 7-8-án rendeznek.
Gratulálunk mindenkinek a szép eredményhez!