Pályázati felhívás

Pályázati felhívás

A Csányi Alapítvány a Gyermekekért Közhasznú Alapítvány 2 főállású munkatársat keres mentori munkakörbe, határozatlan időtartamra, három hónapos próbaidővel, a mohácsi 1. és 2. számú tehetséggondozó csoportja mellé, 2014. március 1-i munkakezdéssel.

Alkalmazási feltétel: Állandó lakhatás a mohácsi vagy bólyi járás területén, felsőfokú pedagógiai vagy szociális végzettség, legalább 5 éves, tényleges szakmai gyakorlat a tehetséggondozás vagy a szociális munka területén, idegen nyelvismeret (angol, német), B kategóriás jogosítvány (legalább 5 éves vezetési gyakorlat), felhasználói szintű számítógépes ismeretek.

Bérezés megállapodás szerint.

A pályázat kétfordulós (1. forduló pályázati anyag, 2. forduló interjú). A jelentkezők közül január 16-ig csak azokat értesítjük, akik bejutnak a szóbeli meghallgatásra. A végső döntésről értesítést 2014. február 3-ig küldünk.

A szakmai önéletrajzot (elérhetőséggel: telefon és e-mail cím) az info@csanyialapitvany.hu e-mail címre vagy a Csányi Alapítvány a Gyermekekért 1526 Budapest, Pf. 3. postacímre kérjük eljuttatni 2014. január 15-ig.