Pályázati felhívás – mentor munkakör betöltésére

Pályázati felhívás – mentor munkakör betöltésére

A Csányi Alapítvány a Gyermekekért Közhasznú Alapítvány 1 főállású munkatársat keres mentori munkakörbe, határozatlan időtartamra, három hónapos próbaidővel, a mohácsi 2016. június 1-én induló 3. számú tehetséggondozó csoportja mellé, 2016. március 1-i munkakezdéssel.

Alkalmazási feltétel: Állandó lakhatás a mohácsi vagy bólyi járás területén, felsőfokú pedagógiai vagy szociális végzettség, legalább 5 éves, tényleges szakmai gyakorlat a tehetséggondozás vagy a szociális munka területén, idegen nyelvismeret (angol, német), B kategóriás jogosítvány (legalább 5 éves vezetési gyakorlat), felhasználói szintű számítógépes ismeretek. Bérezés megállapodás szerint.

A pályázat kétfordulós (1. forduló pályázati anyag, 2. forduló interjú). A jelentkezők közül a második fordulóra bekerülőket külön értesítjük a január 28-i szóbeli meghallgatásról. Az interjúra 2016. január 28-án 9 órától kerül sor Mohácson az Ifjúsági Centrumban (Mohács, Széchenyi tér 16.) A végső döntésről értesítést 2016. február 15-ig küldünk.

A szakmai önéletrajzot (elérhetőséggel) az info@csanyialapitvany.hu e-mail címre vagy a Csányi Alapítvány a Gyermekekért 1526 Budapest, Pf. 3. postacímre kérjük eljuttatni 2016. január 25-ig.