Novák Gyöngyi

Novák Gyöngyi vagyok és 2021 szeptemberétől a Csányi Alapítvány Szegedi 3-as csoportjának mentora. Tanítottam már tudásra szomjas és kevésbé szomjas általános iskolásokat angolra, magyarra. Majd az életidőmből 14 évet a gyermekvédelemnek szenteltem. Egy alapítványnak dolgoztam, akik a „Szerető otthont minden gyermeknek” mottót tűzték a zászlójukra. Kamaszokkal éltem együtt nap, mint nap, felmérve a sérüléseiket, támogatva, figyelve, tisztelve, szeretve őket. Azon voltam minden igyekezetemmel, hogy kapcsolódásainkban gyógyuljon az, ami elromlott. Személyiséget formálni csodaszép kihívás. A tréneri attitűdöt sokszor hívtam segítségül a velük való munkában. Másfél év erejéig belekóstoltam a marketing és brand manager tevékenységbe egy gyógyszergyártó cégnél.
Közben részt vettem egy csomó M-betűs képzésen: Mentálhigiénés, Meseterápiás, Mediátor, melyek színesítették gondolkodásmódom a fejlesztés terén.
Most a megszerzett tudást a rám bízott fiatalok és fiatal felnőttek kísérésébe szeretném becsatornázni.
Goethe szerint: „A gyermekeknek két dolgot kell adnunk: gyökereket és szárnyakat” –, azt gondolom, az Alapítványban tevékenykedni sok-sok színes toll beillesztését jelenti azokba a bizonyos szárnyakba.

Dátum

2021. 09. 01.

Kategória

Mentor