Túl az első nyelvvizsgánkon

December 1. és 2. napja sok izgalmat hozott számunkra. Pénteken az angol B1 szintű nyelvvizsga hallás utáni szövegértés részét, valamint szóbeli vizsgáját teljesítettük. Nagyon izgatottak voltunk, mivel a nyelvi verseny szóbeli fordulóján kívül, még nem volt részünk ilyen megmérettetésben. Mindenki nagyon koncentrált és igyekezett legjobb tudása szerint teljesíteni, amelyet a szóbeli vizsga pontjai tükröztek is. Szombaton a angol B1 komplex írásbeli vizsgáján vettünk részt. Reggel korán indultunk, a borongós idő kissé hatással volt a hangulatunkra. Mikor megérkeztünk, ismét nagyon izgatottak voltunk, de egyben féltünk is, hogy a tegnapi eredményünkhöz képest, hogy fogunk teljesíteni. Nagyon kedves volt a vizsgáztató hölgy, sok kedves szót mondott, nyugtatott minket. Mikor végeztünk a vizsgával nagyon vegyes érzések voltak bennünk. Nem is igazán tudtuk eldönteni, végül hogyan is sikerült. Összességében nagyon sokat készültünk és tényleg mindent beleadtunk. Bárhogy is sikerül, büszkék lehetünk magunkra, hogy idáig eljutottunk. Köszönjük a sok fejlesztő órát és a lehetőséget. (Kovács Hanna, Jászság 4-es csoport)