Beválogatás – Mohács 2022

Beválogatás – Mohács 2022

2022-ben a Csányi Alapítvány az általános iskola 4. osztályát a 2021/22-es tanévben befejező tehetséges, hátrányos helyzetű gyermek számára hirdetett pályázatot tehetséggondozó Életút Programjába való bekerülésre, melynek keretein belül 15 fő mohácsi és 15 fő kaposvári, illetve annak térségében élő gyermek kerül beválogatásra.

Mindkét napon a szövegértés és a matematika feladatlapok kitöltésével adhattak számot tudásukról a pályázók. Amíg a gyerekek a teszteket írták, a szülőknek először a Mohácsi Közösségi Ház érettségiző csoportjának tagja, Szép Hanna számolt be az Alapítványnál szerzett élményeiről, majd dr. Radoszáv Miklós operatív igazgató tartott tájékoztatót az Életút Programról. A délelőtt folyamán a gyerekek és a szülők is részt vettek egy-egy drámafoglalkozáson. Az ebédet követőn a jelöltek személyes interjún mutathatták be portfóliójukat, elmondhatták, miért szeretnének a Csányi Alapítvány közösségének részesei lenni. A gyerekek alkotásokkal, előadással, érmekkel, oklevelekkel készültek. Köszönjük a mohácsi nagyoknak, szülőknek, önkénteseknek, hogy hozzájárultak a beválogatás zökkenőmentes lebonyolításában.

Külön köszönjük Papp Edward László kurátornak a személyes részvételt!

Az Alapítvány Kuratóriuma májusi ülésén dönt a mohácsi és kaposvári csoportokba bekerülő pályázókról.
Az Életút Programba beválogatott gyermekeket és családjukat, valamint iskoláikat a döntést követően postai úton értesítjük.

Köszönjük mindazoknak, akik megtiszteltek minket jelenlétükkel! Reméljük, a gyerekek és a szülők is szép élményekkel tértek haza.

 

További képek a galériában!