Adventi Családi Napok Szegeden

Adventi Családi Napok Szegeden

A szegedi csoportok december második hétvégéjén tartották az idei év utolsó családi napjaikat.

A 3-as csoport apraja-nagyja december 10-én délután gyűlt össze a szegedi Közösségi Házban, hogy együtt emlékezzenek vissza az idei év eseményeire, legvidámabb pillanataira és megbeszéljék a csoport előtt álló legnagyobb feladatot, a közelgő középiskolai felvételit. A teadélután folyamán a házi készítésű sütemények mellett teakülönlegességeket kóstolhattak meg a gyerekek, szülők s testvérek. A csoport nevében pedig Patyi Izabella mondta el versét, melyet erre az alkalomra írt a csoportnak és a szülőknek. Nagy örömet okoztak mindenkinek az ajándékcsomagok és külön élmény volt átlapozgatni a színes évkönyvet, melyben mindenki megtalálhatta a számára legkedvesebb pillanatokat 2016-ból. A szegedi 3-as csoport támogatottjai és szülei ezúton is köszönik az Alapítvány egész éves munkáját!

Adventi gyertyagyújtás a Szeged 1-es csoportban

Az ünnepek közeledtével ismét együtt volt a Szegedi 1-es csoport és családtagjaik. Ünnepélyes keretek között gyújtottuk meg az adventi koszorú harmadik gyertyáját.

Egy rövid szülői értekezletet követően képeket vetítettünk és együtt emlékeztünk vissza csányis élményeink kedvelt pillanataira. Az ünnep hangulatát emelte a közös finom vacsora, a halászlé és beigli elfogyasztása. A hangulat családias volt és idilli számunkra. Jókat beszélgettünk ezen az estén is. Mindenki nagyon várta már, hogy kezébe vehesse az Alapítvány évkönyvét, és örömmel lapozgattuk idén is.

A közös ünneplés végével a szorgalmasabbak segítették mentorunk munkáját, és hamar rendet teremtettünk a Közösségi Házban. A szegedi 1-es csoport nevében köszönjük a karácsonyi ajándékokat! Sebők Marcell Szeged 1-es csoport

Adventi ünnepség a szegedi 2-es csoportban

A szegedi 2-es csoport 2016.12.11-én vasárnap tartotta meg adventi ünnepségét a Közösségi Ház nagytermében. Az adventi koszorúnk harmadik gyertyájának meggyújtása után egy rövid szülői értkezeletet tartott mentorunk, amely keretén belül kiosztásra kerültek a nemrég érkezett ECDL bizonyítvaink. Mindenki nagy izgalommal vette át a tavalyi félévben megszerzett bizonyítványát.

Az ünnepség második felében átvettük az ajándékcsomagjainkat. Az évkönyvek és naptárak megtekintése után az idei évben készült fotóinkból, és a fotósok legszebb munkáiból összeállítot kisfilmeket néztük meg.

A szegedi 2-es csoport diákjai és családtagjaik nevében köszönjük az Alapítványnak a karácsonyi ajándékokat!

Náduduvari Nóra

szegedi 2-es csoport