Adventi Családi nap Nagybajomban

Adventi Családi nap Nagybajomban

December 17: 

A Nagybajom 1-es és 2-es csoport is megtartotta közös Adventi családi napját. Reggel kilenc órára már lépni is alig lehetett az élettel telt Közösségi Házban; szülők beszélgettek kötetlenül, kistesók merültek önfeledt kézműveskedésbe, míg a konyhában díszült a mézeskalács. A két nagybajomi csoport egy közös előadással készült Vajda Milán koordinálásával. Az előadást egy rövid megbeszélés a szülőkkel, majd a karácsonyi ajándékcsomagok átadása követte. Külön köszönjük a segítséget önkénteseinknek!

December 10:

Hétvégén sikeresen megrendeztük az évvégi Adventi Családi napunkat. Jó volt ismét találkozni egymással,  örültünk, hogy a féléves munkánk minden szereplője újra együtt volt. Egy rövid felvezető szöveg után egy kis kamara műsorral kedveskedtünk a szülőknek. Egy olyan műsorral készültünk, ahol ( a szereposztásban) próbáltunk minden gyermek kedvére tenni, ezért a kicsik szerteágazóan kaptak feladatokat. Volt operatőrünk K. Kristóf személyében, konferansziénk Timike jóvoltából, hallgattunk zongorával előadott Mennyből az angyalt Evelin adaptációjában és különböző karácsonyi énekeket furulyával megzenésítve Niké segítségével. Emellett a többiek: Kristóf, Nikolász, Szabi, Gyuszi, Leila, Réka, Kamilla, Fruzsina, Bazsi és Ádám is kivették a részüket a szülőknek szánt előadásból. Pap Virág segítségével készültünk az előadásra.

Ezután egy kis méltatása és értékelése következett az évnek, az együtt töltött közös időnek. A családok köszönetüket fejezték ki a Bonafarm cégcsoportól kapott ajándékokért. Ezután a csoport tagjai megajándékozták egymást, majd a fiúk egy házi Fifa bajnokságra nevezhettek be. A lányok és anyukák pedig Horváthné Varga Tündi segítségével asztali díszeket készítettek.

Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket kíván mindhárom nagybajomi csoport!