Iryna megérkezett

Iryna megérkezett

Iryna Liashkevych vagyok Ukrajnából, Lutskból érkeztem.  Angol tanulmányokat folytatok a Lesia Ukrainka Kelet Európai Egyetemen.

18 évesen nagyon szeretek utazni, ezért is veszek részt ebben a projektben önkéntesként. A másik ok, hogy itt vagyok az az, hogy egyik álmom válik valóra azzal, hogy Magyarországra jöhettem. Bízom benne, hogy sok csípős ételt ehetek itt, hiszen az ország a paprika hazája is :-). Idegen nyelvet tanulok és szeretek beszélgetni emberekkel, emellett levelezni is nagyon szeretek, nemcsak írni, de képeslapot kapni is nagy öröm. Spanyolul is elkezdtem tanulni. Nagyon hálás vagyok, hogy szüleim támogatják tanulmányaimat.
Remélem ez egy életre szóló élmény lesz itt Magyarországon. Először járok külföldön és nagy élmény, hogy tudok angolul beszélni emberekkel, bízom abban, hogy sikerül sokat mesélnem az országomról és a mi tradícióinkról.
Budapest igazi élményt jelentett, olyan csodálatos. Este nagyot sétáltam a városban és ragyogó szemmel nyugtáztam szépségét – más, mint a hazám. Ma reggel (október 5.) érkeztem meg Kaposvárra, ahol önkéntesként a Közösségi Ház munkáját fogom segíteni. Nagy izgalommal várom a találkozást a fiatalokkal. tapasztalataimat és élményeimet megosztom időről időre.

Iryna, AIESEC önkéntes Ukrajnából