„Ami szép az egyben jó” – A dzsungel könyve Szentesen

A szentesi 1. csoport a Tóth József Színház gyönyörű épületének patinás falai között tekintette meg Dés László-Geszti Péter-Békés Pál híres musicaljét, A dzsungel könyvét. A műfaj a legtöbb gyermek számára újdonságként hatott, eddigi színházi élményeik között nem volt általános az egész estés zenés műfaj. A csoport számára élmény volt az előadás: a mindenki által ismert alaptörténetet a színészek remek játékukkal tovább színesítették és szereztek kellemes élményt mindannyiunknak. -Kovács Sándor mentor

„Szerintem a Mauglit játszó fiúnak volt a legjobb alakítása az előadásban, mert nagyon jól átadta, hogy nem tudja, kicsoda is ő valójában. Sok mindent átélt, volt falkavezér, élt majmok között, de végül rájött, hogy ember, hisz találkozott egy lánnyal, aki megmutatta neki, valójában ki ő: hogy vannak érzelmei, úgy gondolkodik, úgy cselekszik, mint ahogy az emberek.” -Berkecz Lotti

„Nagyon jól éreztem magam, még soha nem voltam ilyen előadáson. A társulat és az előadás is remek volt.” -Pintér Lara Krisztina

„Szerintem azért jobb színházban is megnézni, mert itt sokkal élethűbb a játék mint a filmen.” -Bozó Kata

„Szerintem a legjobb szerep mindenképpen Maugli szerepe volt. Teljes mértékben azonosulni tudtam volna vele, hisz ő is sokáig kereste azt, hogy hová is való, de végül megtalálta ő is…” -Fehér Kitti Kira