Beválogatás Kaposváron percről percre

Beválogatás Kaposváron percről percre

2018. március 17. a kaposvári Beválogatás második napja

8:30 A Kaposvári Közösségi Ház szeretettel várja a jelölteket és családjaikat. Elkezdődött a regisztráció.

9:00-10:00 Bőle Lilla, a Kaposvári Közösségi Ház mentora köszöntötte a jelenlévő diákokat és szülőket, majd bemutatta a megjelent kollégákat, önkénteseket.

A köszöntő és a bemutatkozást követően a jelöltek elmentek megírni a matematika tesztet, ezalatt az Alapítvány egyik egyetemista diákja, Balogh Nikoletta beszélt az Alapítvány mindennapjairól és dr. Radoszáv Miklós operatív igazgató úr bemutatta a működését.

10:30 A gyerekek a tízórai elfogyasztása után elkezdték kitölteni a szövegértés tesztet. Eközben a szülőknek drámafoglalkozást tartottak a kaposvári és a pécsi kollégák, mely által betekintést nyerhetnek az Alapítvány személyiségfejlesztő munkájába.

11:45 A szülők csapatban egy játékos matematika feladatsort oldhattak meg, mindezek után a kivetítőn megtekinthették a délelőtt készült képeket.

A gyerekek drámafoglalkozáson vettek részt, melyről vidáman, élményekkel tele jöttek ki.

13:30 Ma sem maradt el a szülők által kitöltött játékos matematika tesztek értékelése. A finom ebéd elfogyasztása után elkezdődtek az interjúk és az egyéni portfólió bemutatások.

16:15 Véget ért a Csányi Alapítvány 2018. évi kaposvári Beválogatása. Reméljük a gyerekek szép élményekkel tértek haza.

 

2018. március 16. A Beválogatás első napja

8:30 A Kaposvári Közösségi Ház szeretettel várja az első jelölteket. Elkezdődött a regisztráció.

9:00-10:00 Bőle Lilla, a Kaposvári Közösségi Ház mentora köszöntötte a jelenlévő szülőket és gyerekeket, bemutatta a beválogatáson részt vevő mentorokat, fejlesztő tanárokat, önkénteseket.

A köszöntő és a bemutatkozást követően a jelöltek tesztírásra mentek, ezalatt az Alapítvány egyetemista diákja, Balogh Nikoletta,  illetve dr. Radoszáv Miklós operatív igazgató úr mutatja be az Alapítvány mindennapjait és működését.

10:15 A tízórai finomságok elfogyasztása után a gyerekek elindultak megírni a szövegértés tesztet, amíg a szülők részt vesznek a drámafoglalkozáson.

  

11:30 Megkezdődött a gyerekek  drámafoglalkozása, biztosan nagyszerű élményeket szereznek.

14:00 A finom ebédet követően sor került a szülők által kitöltött játékos, csapatban /”Összerázottak”, „Sünik”, „Tarka pillangó”, „Gyerkőcök”/ megoldott matematika tesztek eredményhirdetésére. Majd kezdetét veszik a személyes interjúk, ahol a gyerekek lehetőséget kapnak bemutatni egyedi portfóliójukat és eddigi munkáikat, érmeiket.

18:15 A beválogatás első napja befejeződött. Köszönjük mindazoknak, akik megtiszteltek jelenlétükkel minket, az újabb jelentkezőkkel pedig a holnapi nap folyamán találkozunk.