Beválogatás percről percre

Beválogatás percről percre

Kaposváron a mai nappal kezdetét veszi a Beválogatás.

2014. március 22. a Beválogatás első napja Kaposváron

8:00 A Közösségi Ház feldíszítve készen áll a tehetségígéretek fogadására. Izgatottan  várjuk, hogy elkezdődjék a mai nap. Az eseményekről folyamatosan tudósítunk. Képriportunkat pedig a mai napról folyamatosan frissítjük a galériában.

9:45 A regisztráció és a köszöntés után, elkezdődött a szövegértés tesztek kitöltése. Eközben Dr. Radoszáv Miklós operatív igazgató tart előadást az Alapítvány munkájáról, Horváth Péter pedig élménybeszámoló formájában mutatja be a szülőknek eddigi „Csányis” éveit.

11:00 A tízórai szünet után a gyerekek a matematika tesztek kitöltésével folytatják, a szülők pedig tovább ismerkedhetnek az Alapítvánnyal. Mindenki nagyon izgatott, vidámság és jókedv jellemzi a napot.

12:45 A közös ebéd és beszélgetés után elkezdődtek a szóbeli interjúk. Minden gyerek egyesével beszélget a bizottsággal és mutatja be elkészített portfolióját. A többi jelölt a várakozás ideje alatt közös játékkal tölti idejét.

15:40 A szóbeli interjúk befejeztével véget ért a Csányi Alapítvány kaposvári beválogatásának első napja. Holnap folytatjuk beválogatásunkat drámafoglalkozással és a csapat másik felének szóbeli interjúival.

2014. március 23. a beválogatás második napja Kaposváron

8:30 Folytatjuk a beválogatás második napjával. Gyülekeznek a gyerekek és szüleik, akik a tegnapi találkozás után már nem ismeretlenek egymásnak. Ma is nagyon érdekes dolgok várnak rájuk.

9:00 Elkezdődött a drámafoglalkozás Sasa vezetésével, ahol nagyon érdekes és vidám feladatok várnak a gyerekekre.

10:00 A szülők is kipróbálhatják magukat egy rövid drámafoglalkozás keretében.

10:30 A másik csoport is elkezdi a drámát Attila bácsi vezetésével. A gyerekek kíváncsian várják, hogy mit fognak játszani, milyen feladatokat kapnak.

11:30 A nap zárásaként elkezdődtek a szóbeli interjúk.

14:30 Véget ért ez a vidám hétvége. Reméljük, hogy minden résztvevő jól érezte magát köztünk és örök élményekkel térnek haza.