Beválogatás Nagybajomban percről percre

Beválogatás Nagybajomban percről percre

Nagybajomban a mai nappal elkezdődött a beválogatás.

2016. április 2. A Beválogatás első napja

8:00 A Nagybajomi Közösségi Ház szeretettel várja az első jelölteket. Elkezdődött a regisztráció.

8:30-9:30 dr. Radoszáv Miklós, az Alapítvány operatív igazgatója köszöntötte a jelenlévő szülőket és gyerekeket, majd Bíró Patrik a Közösségi Ház mentora bemutatta a megjelent kollegákat és diákokat. A köszöntő és a bemutatkozást követően a jelöltek tesztírásra mentek, ezalatt az Alapítvány diákparlamenjének tagja, Stecina Kata, illetve az operatív igazgató mutatja be az Alapítvány mindennapjait és működését.

10:00 A tízórai finomságok elfogyasztása után a gyerekek elindultak megírni a matekmatika-logika tesztet, amíg a szülők részt vesznek a drámafoglalkozáson.

11:15 A gyerekek most pár játékos feladat megoldásában fognak részt venni a drámafoglalkozás keretében, reméljük nagyszerű élményekkel feltöltődve jönnek majd ki.

13:00 A kellemesen eltöltött ebédet követően kezdetét veszik a személyes interjúk, ahol a gyerekek lehetőséget kapnak bemutatni képességeiket és eddig elért eredményeiket.

15:30 A beválogatás első napja befejeződött. Köszönjük mindazoknak, akik megtiszteltek jelenlétükkel minket, az újabb jelentkezőkkel pedig a holnapi nap folyamán találkozunk.

2016. Április 3. a nagybajomi beválogatás második napja

8:30-9:00 Regisztrációt követően a szülőknek és gyerekeknek lehetőségük nyílik betekinteni az Alapítvány mindennapjaiba pár kivetített videón keresztül, valamint Bíró Patrik bemutatja az Alapítvány munkatársait és tanulóit. Dr. Radoszáv Miklós pedig köszönti az újonnan érkezett pályázókat és a szüleiket.

9:00-9:35 A tegnapi naphoz hasonlóan, az Alapítvány operatív igazgatója és Stecina Kata bővebben mesél az Alapítvánnyal kapcsolatos tudnivalókról, míg a gyerekek teljesítik a szövegértés feladatokat.

9:45 A gyerekek elfogyaszthatták finom tízóraikat, majd egy kis pihenőt és rövid eligazítást követően kezdetét veszi a szülő drámafoglakozás, és nem utolsó sorban a matematika-logika tesztek megírás.

10:30-11:15 Rendhagyó módon a drámafoglalkozás befejeztével a szülők is megmérethették tudásukat matematikából, ahol Csányi Erika az Alapítány elnöke is részt vett az igencsak bonyolultnak bizonyult feladatok megoldásában.

154531_file11:15 Elkezdődött a gyerekek drámafoglalkozása. Mindenki nagyon izgatottan várta, hogy mi fog történni.

13:00 A tegnapi naphoz hasonlóan az ebédet követően kezdetét veszik a személyes interjúk, ahol a gyerekek lehetőséget kapnak bemutatni képességeiket és eddig elért eredményeiket.

15:25 Ezennel véget ért a nagybajomi beválogatás, köszönjük az együtt eltöltött időt és reméljük, hogy a gyerekek és szülők egyaránt remek benyomásokkal térnek haza.