Beválogatás Pécsett percről percre

Beválogatás Pécsett percről percre

Pécsett a mai nappal kezdetét vette a beválogatás.

2016. március 19. a pécsi Beválogatás első napja.

8:00 A pécsi Közösségi Ház várja a ma érkező jelölteket. Mindannyian nagyon izgatottak vagyunk, és sok sikert kívánunk a gyerekeknek. A mai nap eseményeiről folyamatosan tudósítunk.

8:45-9:00 A Pécsi Közösségi Ház mentora, Borsy Luca és dr. Radoszáv Miklós, az Alapítvány operatív igazgatója köszönti a megjelent szülőket és gyerekeket. A köszöntő és a kollégák bemutatása után a jelöltek tesztírásra mentek, ezalatt a Gyermekparlament diák vezetője, Szabó Gábor, illetve az operatív igazgató mutatja be az Alapítvány mindennapjait és működését.

10:15 A tízórai elfogyasztását követően a gyerekek elkezdték írni a matematika-logika tesztet, ezidő alatt a szülőknek drámafoglalkozást tartanak a kaposvári kollégák.

 11:15 Most kezdődött a gyerekek drámafoglalkozása.

12:30 A bőséges ebéd után elkezdődtek az interjúk és a portfolió bemutatások.

15.30 A beválogatás első napja lezárult, a holnapi nap folyamán újabb jelentkezőkkel folytatjuk a beválogatást.

2016. március 20. a pécsi Beválogatás második napja

8:45 Megérkeztek a pályázók. A rövid köszöntést követően előbb Járay Bianka a Gyermekparlament képviselője, majd Dr. Radoszáv Miklós operatív igazgató úr mutatja be Alapítványunkat a szülőknek. Eközben a gyerekek nekifogtak a szövegértés tesztek megírásának.

10:00 A tízórai elfogyasztását követően a gyerekek elkezdték írni a matematika-logika tesztet, ezidő alatt a szülőknek drámafoglalkozást tartanak a kaposvári kollégák.

11:15 Most kezdődik a gyerekek drámafoglalkozása.

12:15 A bőséges ebéd után elkezdődtek az interjúk és a portfolió bemutatások.

14:00 Véget ért a Csányi Alapítvány pécsi beválogatása. Reméljük a gyerekek szép élményekkel tértek haza