Beválogatás percről percre

Beválogatás percről percre

Kaposváron a mai nappal kezdetét veszi a Beválogatás.

2015. március 20. a kaposvári Beválogatás első napja

8:00 A kaposvári Közösségi Ház tárt kapukkal várja a ma érkező jelölteket. Mindannyian nagyon izgatottak vagyunk, és sok sikert kívánunk a gyerekeknek. A mai nap eseményeiről folyamatosan tudósítunk.

9:00 Dr. Radoszáv Miklós operatív igazgató úr köszöntötte a beválogatásra érkező gyerekeket és szüleiket. Ezután, amíg a gyerekek nekiláttak a szövegértés teszt megírásának, az Alapítvány vezetője és felsőbb évfolyamos tanulók tájékoztatást adtak az Alapítvány munkájáról, céljairól és az alapítványi élet mindennapjairól.

10:15 A diákok nekiláttak a matematika tesztek megírásának, közben Sárközi Angéla, a leendő csoport mentora , dráma foglalkozást tart a szülőknek, hogy ők is betekintést nyerjenek a napi gyakorlati munkába.

11:15 Rövid szünet után a gyerekek dráma foglalkozásaival folytatódik a nap. Minden gyerek nagyon izgatottan várta, hogy mi is fog történni.

13:30 Elkezdődtek a szóbeli interjúk, ahol minden gyermek bemutathatja portfólióját. A gyerekek egyenként beszélgetnek a bizottsággal. A többiek ezalatt játszanak és beszélgethetnek a nagyokkal.

17:15 A szóbeli interjúkkal végéhez ért a Csányi Alapítvány kaposvári beválogatásának első napja. Holnap folytatjuk újabb 15 jelentkezővel.

 

2015. március 21. a kaposvári Beválogatás második napja

 

9:00 Megérkeztek a pályázók. A rövid köszöntés után előbb felsőbb évfolyamos „csányisok”, majd Dr. Radoszáv Miklós operatív igazgató úr mutatja be Alapítványunkat a szülőknek. Eközben a gyerekek nekifogtak a szövegértés tesztek megírásának.

10:15 A nap a matematika-logika tesztek írásával folytatódik. Eközben a szülők Debreceni Áron előadásában hallgathatnak meg néhány dalt, majd részt vesznek egy drámaórán, ahol bepillantást nyerhetnek az alapítványban folyó munkába.

11:30 Elkezdődött a gyerekek drámafoglalkozása. Nagyon vidám és érdekes feladatok várnak rájuk.

13:00 A kaposvári Beválogatás második napja a szóbeli interjúkkal folytatódik.

16:00 Véget ért a második nap is. Reméljük a gyerekek remek élményekkel tértek haza tőlünk!

 

2015. március 22., a kaposvári Beválogatás harmadik napja

9:00 Beválogatásunk utolsó napján újabb 15 pályázó látogatott el hozzánk. A köszöntés után a gyerekek elkezdték a szövegértés tesztek írását. A szülők pedig Dr. Radoszáv Miklós operatív igazgató úr bemutatóját hallgathatják, ahol betekintést nyerhetnek az alapítványi munkába, programokba.

10:15 A matematika tesztek megírásával folytatják a gyerekek, szüleik pedig dráma foglalkozáson vesznek részt.

11:45 A gyerekek Sasa vezetésével drámaórán vesznek részt.

13:00 Elérkeztünk napunk utolsó részéhez, ahol a gyerekek beszélgetés keretében mutathatják be magukat, eredményeiket.

16:30 Véget ért a Csányi Alapítvány kaposvári beválogatása. Reméljük a gyerekek szép élményekkel tértek haza.