A Café-nál jártunk

A Café-nál jártunk

Nagy örömünkre szolgált, hogy lehetőségünk nyílt ellátogatni november 11-én a Café ügynökségéhez, a GL címmel közösen meghírdetett, honlap megújító pályázat győzteseként.

Oda felé úton volt időm azon töprengeni, hogy vajon hogyan is működhet egy ilyen reklámügynökség, vajon mivel is foglalkoznak pontosan, és hogyan tölthetik mindennapjaikat. Nos, mikor beléptünk az ajtón rendkívül barátságos légkör fogadott, nagyon kedves emberekkel. Tamás, a reklám ügynökség marketingese körbevezetett bennünket, betekinthettünk minden irodába és az ott zajló munkákba. Nagy meglepetésünkre, találkoztunk 1- 2 kutyussal is az épületen belül, ami még inkább családiasabbá tette a környezetet. Majd miután elfogyasztottuk a pizzát, Vanda tartott nekünk előadást a Café működéséről. Elmondta, hogy mivel is foglalkoznak pontosan és, hogy hogyan is telnek pontosan a mindennapjaik. A prezentációból nem csak ez derült ki, hanem az is, hogy ők mennyire szeretik a munkájukat, és valójában ez szükséges ahhoz, hogy igazán jó szakemberek legyenek, hiszen ez vezeti őket előre.

Ugyanakkor a nyelvtudás fontosságára is felhívták a figyelmet, ami sokunkra ösztönzően hatott. Végül pedig Dani előadását hallgattuk meg a reklám készítés fortélyairól, amiből megtudtuk, hogy valójában ez közel sem olyan egyszerű, mint amilyennek először tűnik. Illetve egy fontos gondolat, ami megragadott az előadásából, hogy minden tudás, ami birtokunkba jut, az egy kincs. Még ha először azt is gondolnánk, hogy ez fölösleges, később lehet, hogy pont ez tesz majd különlegessé.

Szeretnénk megköszönni az Alapítványnak ezt a kitűnő lehetőséget, illetve a Café-nak, hogy ellátogathattunk hozzájuk. Köszönjük a nagyon kedves fogadtatást, és a remek előadásokat Tamásnak, Vandának és Daninak.

Tóth Zsófia Jászság 3.

173120_file

173110_file