Clara és Ashlee Jászberényben

Clara és Ashlee Jászberényben

November 30-án a Jászsági Közösségi Házban rövid bemutatkozás után drámafoglalkozást tartott a két fiatal külföldi önkéntes színésznő.

Ashlee Male Angliából, Clara Ruiz pedig Spanyolországból érkezett Jászberénybe önkéntesként az Új Színházért Alapítványhoz 10 hónapra. Drámafoglalkozásokat tartanak a város fiataljainak. Meghívásunkra hozzánk is szívesen ellátogattak.
Prezentációjukban különböző fotókkal mutatták be, hogy hol laknak, hogyan élnek, és mik a tipikus ételeik. Az angol és spanyol emberek hétköznapjairól és szokásaikról is beszéltek.
Majd vezetésükkel érdekes és izgalmas játékokat játszottunk, amelyekben mindenki szívesen és boldogan részt vett. Sokat nevettünk az ügyességet és koncentrációt igénylő játékokban, a helyzetgyakorlatokban. De számunkra a legérdekesebb az volt, amikor minél viccesebben kellett szerelmet vallani a másiknak, úgy hogy az illető nem nevethette el magát. Mindketten külön egyéniségek és nagyon tehetséges tanárok. Nagy élmény volt mindenki számára a foglalkozás, ezzel nem csak a dráma iránti érdeklődésünk, hanem az angoltudásunk is fejlődött. Összességében vidám délelőttöt töltöttünk el együtt, reméljük lesz még hasonló ilyen rendhagyó drámaóránk.
Köszönjük Clara és Ashlee!

Kispál Kitti és Nagy Alexandra Jászság 3. csoport