Csevegés angolul Kaposváron és Szegeden

Csevegés angolul Kaposváron és Szegeden

Az elmúlt napokban (november 8-9) az alapítvány által szervezett Közösségi Ház látogatások utolsó két állomásához értem, gondolok itt Kaposvárra és Szegedre.

Majdnem minden fiatal csányissal sikerült négyszemközt beszélnem ezen helyeken. Beszélgetéseink során rendkívül sokféle témát öleltünk fel. Ezenfelül lehetőségem volt betekintést nyerni a fiatalabb gyerekek számára tartott csoportos angol órákba is. Legutóbbi kaposvári látogatásom óta az alapítvány egy új házat vett birtokába, melyben idegenvezetést is kaptam és azt gondolom, hogy kiváló felszereltségű. A tanulásra biztosított környezet jelentősen nagyobb, mint korábban, így az alapítvány könnyedén lehetőséget tud kínálni a  megnövekedett létszámú gyermekeknek a tanulásra, fejlődésre.

Ezúton szeretném kifejezni köszönetemet mindazoknak, akikkel látogatásaim során találkozhattam Nagybajomban, Jászberényben, Pécsett, Kaposváron és Szegeden. Mindenki nagyon kedves és barátságos volt és égtek a vágytól, hogy angolul beszélhessenek velem. Kifejezetten élveztem az említett Közösségi házakban eltöltött időt és remélem, hogy hamarosan újra betekintést nyerhetek az ott folyó életbe.

David Holmes

Fordította: György-Dávid Valentin