Diploma – köszönet

Múlt pénteken egy informális diplomaosztó keretein belül átvettem 3 és fél év kemény munka gyümölcsét, a diplomámat. Közgazdász lettem. A jövő kihívásaival immáron én is büszke diplomásként nézhetek szembe, s őszintén mondhatom, ez felemelő érzés. Talán nem árulok el nagy titkot azzal, hogy nagyon sokat tanultam az egyetemen. A választott szakon – nemzetközi gazdálkodás – betekintés nyerhettem a gazdálkodástudomány különböző ágaiba és elmélyülhettem azokban, amelyek számomra a legérdekesebbek. A program a szakmai fejlődésen túl így lehetőséget adott egy átfogóbb önismeretre is, azaz a személyes fejlődésemhez is sokban hozzájárult. A képzést angol nyelven végeztem, ami további kapukat nyitott meg előttem. Az ennek köszönhető „nemzetközibb” közeg, aminek részese voltam, gazdagabb, inspirálóbb élményeket és olyan készségek elsajátítását eredményezte, amiket talán csak évekkel később lett volna lehetőségem fejleszteni.

Az Alapítvány egészen gyerekkorom óta támogat a tanulmányaim sikeres végzésében, s ez ugyanúgy igaz volt a felsőfokú tanulmányaim megkezdésére, az alapszakos képzés eredményes elvégzésére is. Hiszem, hogy ez a támogatás segített abban, hogy diplomámat végül kiváló minősítéssel szerzetem meg, s ezért őszinte köszönettel tartozom!

Bár nagy sikernek érzem, ezen a ponton nem állok még meg, mesterképzésen tervezem bővíteni ismereteimet a környezeti gazdaságtan területén. Izgatottan várom az új kihívásokat, amikkel igyekszem ugyanolyan elszántsággal és kitartással megbirkózni, ahogy korábban is tettem. 🙂

Gaál Dorottya, Corvinus Egyetem nemzetközi gazdálkodás szak, Pécs 2-es csoport