Duna TV

Duna TV

Meghívást kapott a Csányi Alapítvány a Duna Televízió Család-barát című reggeli műsorába (április 14.)

Miklós bácsi oldalán az egyetemisták közül hárman vettek részt a beszélgetésben, engem pedig felkértek, hogy egy dallal színesítsem a műsort. Szó volt az Alapítvány működéséről, hogy hogyan lehet valaki részese támogatottként a programnak, illetve, hogy mik a céljaink és ebben mennyire segít nekünk az Alapítvány. Megemlítettük azt is, hogy immár 11. alkalommal kerül megrendezésre az Életút Nap. Az idei évben Kaposvár ad otthont a rendezvénynek, ami keretén belül megmutathatjuk, hogy milyen produkciókkal készültünk a támogatóinkkal való találkozónkra, illetve milyen eredményeket és új sikereket hozott az elmúlt év. A többiek nevében is köszönöm, hogy részt vehettünk az adásban.

Kalla Andrea Jászság 2. csoport

Így láttuk mi

„A ma reggeli Család-barát műsor forgatásán izgatott és lelkes egyetemista társaimmal vettünk részt. A megérkezés után minket, lányokat nagyon szépen kisminkeltek, amit igazán élveztünk. Nagyon kedves műsorvezetőkkel beszélgettünk az Alapítványról, különösképpen arról, hogy számunkra mit adott az évek során. Miklós bácsival egyetértve elmondtuk, hogy az életünkben az egyik legmeghatározóbb dolog az volt, hogy bekerültünk ebbe a családias közösségbe. Sokkal többet kapunk itt, mint egy átlagos iskolában és ehhez mentoraink nagyon nagy részben hozzájárulnak. Én személy szerint megemlítettem, hogy a tanulmányaimat a Károli Gáspár Református Egyetemen folytatom, természetesen az Alapítvány támogatottjaként. Ha nem lennék egy a „csányisok” között akkor valószínűleg nem lett volna lehetőségem annyi külön nyelvórára, fejlesztő órákra és talán az egyetem elkezdésére sem. Médiásként nagyon élveztem a forgatást és szívesen részt vennék máskor is hasonló eseményeken.”
Balogh Nikolett, Kaposvár 2. Károli Gáspár Református Egyetem

„Nekem személy szerint nagyon tetszett a tv-s szereplés, ahogy tavaly is. Élveztem minden egyes pillanatot, talán a sminkszoba marad az örök kedvencem, de nagy élmény volt látni a hátam mögött főző Sasvári Sándort is. Igazán nagy dolog, hogy ebben a műsorban szerepelhettem, mint Csányis! Ezt is köszönöm szépen a Csányi Alapítványnak!” Király Kinga, Jászság 1. Károli Gáspár Református Egyetem, Bölcsészettudományi Kar

„Hatalmas élmény volt bekukkantani, hogyan forgatnak egy élő adást és nagy öröm, hogy ennek én is részese lehettem. Ezúton is köszönöm!”
Kmett Dániel, Jászság 1. Óbudai Egyetem, Villamosmérnöki Kar