Egy nap Daviddel

Egy nap Daviddel

A mai szombaton (november 9.) David a szegedi csoportokhoz látogatott el, hogy egy kötetlen beszélgetés során mérje fel nyelvi fejlődésük ütemét

A gyerekek örömmel fogadták Davided, hiszen nekik sem mindegy, hogy kitől és milyen visszajelzést kapnak nyelvtudásukról. A tanulók párosával beszélgettek vele mindenféle témáról, ami kedves a gyerekek számára vagy amiről szívesen beszélgetnek. A fejlesztőórák ezen a szombaton is zavartalanul zajlottak, de most kivételes szombat lévén, a gyerekek 10-15 perces váltásokban követték egymást, így az órákról sem maradt le senki. Mind az 1-es, mind a 2-es csoport tanulói elégedetten hagyták el a tantermet a beszélgetés után és ők maguk is nyugtázhatták, hogy a nyelvtanulásba fektetett energia meghozza idővel a gyümölcsét.

Azonban, hogy a legkisebb szegedi csányisok se maradjanak ki a jóból, megkértük Davided, hogy ha ideje engedi, akkor maradjon még egy kicsit nálunk és az SZ3-as csoport angolóráján vegyen részt. Szívesen tett eleget David a meghívásnak, így most már a legfiatalabbak is megtapasztalhatták milyen érzés az, amikor egy nem magyar anyanyelvű angol tanárral beszélget az ember.

A szegedi csoportok nevében köszönjük Davidnek a mai nyelvgyakorlási lehetőséget.