Egyetemisták lettünk

Egyetemisták lettünk

Szeptember 3-án eljött a várva várt pillanat, megkezdhettük felsőoktatási tanulmányainkat. Elsőéves hallgatóként még meg kell szokni az új követelményrendszert, az előadásokat, a sok jegyzetelést, tanulást, ám ez nem okoz gondot tanulásban.

Mint minden évben, a Csányi Alapítvány idén is támogatja tehetséges egyetemistáit: a korábbi tanulmányi ösztöndíj mellett szociális ösztöndíjjal is jutalmazza a hallgatókat, illetve az egyetemi élethez elengedhetetlen laptopokat is kaptak az egyetemisták. Ezek a korszerű gépek még sok évig megállják a helyüket, akár általános használatra vagy mérnöki, illetve informatikai programok használatára is. A pesti hallgatók életét megkönnyítendő az Alapítvány lakhatást biztosít, levéve az anyagi terhet rólunk, segítve zökkenőmentes tanulmányaikat. Ezúton szeretnénk megköszönni az Alapítványnak a megfelelő motivációt és támogatást az elsőéves egyetemisták nevében is!

Kovács Dániel (Szegedi Tudományegyetem TTK Természettudományi és informatikai Kar, Gazdaságinformatika szak I. év) és Gábor Bence (McDaniel College Budapest I. év) Szeged 1-es csoport tagjai