Varga Levente

„ Az ember csak egyet akar, az álmaihoz felnőni”

2006-ban, amikor bekerültem az Alapítvány Jászberényi 1-es csoportjába nem igazán tudtam mit szeretnék, ha nagy leszek. Az Alapítvány nem mutatta meg mi legyek, hanem számtalan lehetőséget és támogatást adott, hogy bármi lehessek.

Idővel rájöttem, hogy az elismerés és az élményszerzés lehetősége nagy ambíció számomra. Ezeket a törekvéseimet megtaláltam a sportban. Majd a sport megtanított a csapatmunkára, az alázatra és önbizalmat adott. Ezeket az erényeimet próbálom a mindennapokban is hasznosítani.

Az Alapítványnál töltöttem szinte az egész gyerekkorom. Már most, „kis felnőtt fejjel” is szívesen gondolok vissza a táborokban, kirándulásokon, foglalkozásokon és a Közösségi Házban szerzett élményekre. Barátokkal, élményekkel és sok tapasztalattal lettem gazdagabb.

Jelenleg a Csányi Alapítvány Központjában vagyok személyi asszisztens. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy az Életút Programot követően tudásomat az Alapítvány szolgálatába állíthattam, igy valamilyen szinten viszonozni tudom azt a számos jót, amit az évek során kaptam.

Varga Levente