Élj okosan ! – projekthét Jászberényben

„A felsőoktatásban átálltunk az online oktatásra, így otthonról tanulunk. Ez jó lehetőség, hogy többet találkozzunk egymással is. Megbeszéltük, hogy megszervezünk a kicsiknek egy projekthetet. A hét eleje inkább a tanulásról, az iskoláról szólt, matekoztunk, angoloztunk, magyaroztunk, és informatikával is foglalkoztunk. November 21-ére, szombatra előadásokkal, interaktív és mókás foglalkozásokkal készültünk. Reggel igazi amerikai hot-doggal vártuk a csapatot. A reggeli után kezdődhettek a programok. Először kérdőívet töltöttünk ki, Fanni a szűkebb és tágabb környezetünk megóvásáról, Lídiával a szeretet erejéről beszélgettek a legkisebbek. Dávid és Roli egy kis agytornát tartott, Annával angoloztak.  A kicsikkel egyre jobban megismerjük egymást, sokat beszélgettünk palacsintasütés közben. Nagyon jó hangulatú, vidám hetünk volt.” Törőcsik Fanni Barbara, Budapesti Gazdasági Egyetem, elsőéves kereskedelem és marketing szakos hallgató felsőoktatási szakképzésen, Bolyós Roland Márk, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, elsőéves gépészmérnöki szakos hallgató, Jászság 1-es csoport

„Végre megtanultam palacsintát forgatni a levegőben. Nagyon jól éreztem magam, vidámak voltunk, sokat nevettünk.” Németh Henrietta, Jászság 1-es csoport

„Nagyon vidám nap volt! Azért volt olyan jó nap, mert itt volt Fanni, Roli, Anna, Dávid, Lídia. Remélem, minél többet lesznek velünk az egyetemisták!” Bajzáth Barbara Jászság 1-es csoport

„Nagyokat nevettünk. A héten a kedvencem volt Lídiával a szövegértés.” Farmosi Jázmin, Jászság 1-es csoport

„Én Patrikkal és Annával angoloztam a héten. Az ökológiai lábnyomról nagyon érdekeset mondott Fanni.” Madarasi Viktória, Jászság 1-es csoport

„Nagyon sok furfangos technikát tanultam Dávidtól és Rolitól. Ezt a suliban is fogom használni. Nagyon élveztem ezt a hetet a nagyokkal. A palacsintám sem landolt a földön.” Kaptás Márk Máté, Jászság 1-es csoport

A projekthét további életképei a Galériában megtekinthetők!