Első kézműves délutánunk

A Bonafarm jótékonysági vásárára készítettünk karácsonyfa díszeket. Ez volt az első alkalom, hogy megmutathattuk mit tudunk készíteni és hogy mennyire vagyunk kreatívak. November 13-án délután tartottuk meg az első kézműves délutánunkat, ahol műanyag gömböket lehetett kidíszíteni apró gyöngyökkel, csillámporral vagy éppen szárított növényi anyagokkal. Nagyon jó kis díszek születtek, de persze van még hova fejlődnünk.

„A díszek között volt gömb, hópihe és csillag is. Én a hópihét választottam, de nehezebb volt, mint gondoltam. Tettem rám csillámot és növényeket. Sokan csináltak gömböt de szerintem az túl egyszerű volt ezért választottam a hópihét. Szerintem jó volt ez a délután.” – Sztancsik Tünde

„Először mindenki választott magának egy formát a dísz elkészítéséhez, én csillagot választottam. Az alapanyagok között sok szép volt. Az én díszemhez csillámot és golyókat használtam fel. Miután készen lettünk, jöhetett a takarítás. Mindenki kivette a részét belőle.” – Orosz Lara

„A mai napon karácsonyfa díszeket készítettünk. Ragasztottunk, díszítettünk, vágtunk. Mindenki dolgozott kivétel nélkül. Rengeteg lapanyag közül választhattunk: csillámpor, gyöngy, szárított növény és az ezüstlevél. Az én díszem nem lett egy lélegzetelállító szépség, de tudom, hogy kitettem magamért. Egyébként rengeteg gyönyörű munka született. Az óra végén pedig eltakarítottuk a romokat. Remélem az én díszem szerető otthonra lel.” – Laurinyecz Márkó