Az első szülői értekezlet

Az első szülői értekezlet

A szülők és a programba most bekerült gyerekek is valamennyien eljöttek, az első szülő értekezletre, mely Nagybajomban került megrendezésre május 11-én 16.30 órakor.

Az értekezleten először dr. Radoszáv Miklós az Alapítvány operatív igazgatója, és Némethné B. Szilvia, az új csoport mentora gratulált a legfiatalabb „csányis” gyerekeknek és szüleiknek. A jelenlévők részletesen megismerkedhettek az Alapítvány működésével, a leendő programokkal, majd megköttetek a tanulmányi szerződések is.

Kívánjuk, hogy rengeteg élmény és öröm érje köztünk a gyerekeket!

„A beválogatás utáni időszakban nagyon hosszú volt a várakozás. Nagy örömmel fogadtuk a hírt, – amit Szilvi megosztott velünk – hogy Alexandra, azon szerencsés gyerekek közé tartozik, aki bekerültek a Csányi Alapítvány Életút programjába.

A szülői értekezletre nagyon kíváncsian érkeztünk és átfogó tájékoztatást kaptunk az alapítványról és az együttműködésről, amelynek mindenki megpróbál, majd megfelelni. Nagy öröm ez lányom, Alexandra számára, hiszen én, mint szülő nem tudnék neki ilyen lehetőségeket biztosítani. Tudom, hogy nagy lehetőség előtt áll és biztos vagyok benne, hogy megpróbálja majd a legjobbat kihozni magából.”

Dudás Viktória szülő