Én a rajzolásban vagyok tehetséges!

Én a rajzolásban vagyok tehetséges!

A LIONS Club hirdette meg 11-13 éves korosztály számára „Az út a békességig” című rajzpályázatot. Az iskolai rajzszakkörön kaptam ezt a feladatot. Először vázlatot készítettem a gondolataimról, lerajzoltam a nekem kedves dolgokat. A tanár néni megkereste azokat, amik szerinte is érdekesek, izgalmasak. Meggyőzött, hogy festékkel dolgozzak. A nagy lapon ennek megfelelően álltam neki az alkotásnak.

Nem számítottam rá, hogy a munkám díjazva lesz. Egyik nap a tanár nénim szólt, hogy egy osztálytársammal és az évfolyamtársammal díjátadóra kell mennünk december 4-én. Először nem akarta elmondani, meglepetésnek szánta, hogy 1. helyezett lettem, így az én rajzom az országos pályázaton is részt vesz.. A díjátadón egy varázsló néni varázsolta elő a díjakat. Osztálytársam gratulációja esett a legjobban, de örültem, hogy ő is kapott díjat.

Másnap a kaposvári Agórába mentem, a „Milyen lesz a karácsony, amikor nagy leszek?” című kiállítás megnyitójára és az adventi rajzverseny díjátadójára. Nagyon örültem, amikor kiderült, hogy a „Várakozás” című rajzom különdíjas lett!

 

Tallián Róbert, Kaposvári 4-es csoport