Érdekképviseleti fórum Kaposváron

„Több témát is érintettünk Kaposváron a Közösségi Házban tartott Érdekképviseleti Fórumon, amelyet június 9-én kedden délután rendeztünk meg. A Kaposvár 1-es csoportot Oláh Krisztina szülő, Fenyő Zsuzsanna mentor,  a Kaposvár 2-es csoportot Árok-Vörös Ildikó szülő, Vancsuráné Sárközi Angéla mentor, Dausek Nándor diákparlamenti képviselő, a Kaposvár 3-as csoportot Czene Ibolya szülő, Szövényi Barnabás mentor, illetve a Kaposvár 4-es csoportot Királyné Szabó Orsolya szülő és Halász Marianna mentor képviselte a megbeszélésen.

A fórumon napirendre került a csányis honlap, a 2019-2020-as tanév projektje és az Alapítványi pályázatokról is beszéltünk. Szóba került a diákok motiváltságának kérdése, illetve megvitattuk az online oktatás tanulságait is. Az eseményen megjelent szülők kiemelték, mennyire sokat jelentett nekik, hogy az Alapítvány a koronavírus miatt kialakult helyzetben végig mellettük állt, és megköszönték a kaposvári mentorok helytállását, akikre a nehéz helyzet ellenére is mindig számíthattak.” kaposvári mentorok