Eredményhirdetés

A 2016/17-es tanév ötfordulós alapítványi angol és német nyelvi verseny befejeződött.Örömmel értesítünk Benneteket, hogy az írásbeli fordulók, valamint a két szóbeli vizsga pontjainak összesítését követően megszülettek az eredmények, amelyek mentoraitoknak kiküldésre kerültek. A versenyben résztvevő 186 fiatalnak szeretettel gratulálunk az elért eredményhez!
Továbbá gratulálunk azoknak is, akik az egész éves következetes és kitartó nyelvi versenyben való részvételüknek, az Alapítványon belüli közösségi munkájuknak és a megfelelő iskolai teljesítményüknek köszönhetően külföldi nyelvi táborban vehetnek részt: júniusban 58-an Eastbourne-ban és 12-en Augsburgba utazhatnak. A részletekről mentoroktól, valamint a táborvezetőktől kaphattok további tájékoztatást!
Ez a harmadik éve, hogy állhatatosan munkával 14 Hargita megyei fiatal is részt vesz a nyelvi versenyünkben. Közülük a legjobb eredményt elérő tanulók szintén csatlakoznak a Németországba (1 fő) és az Angliába (3 fő) utazó csoportokhoz.
Jó tanulást, és élményekben gazdag nyarat kívánunk!