Felejthetetlen egy hét Brightonban

Felejthetetlen egy hét Brightonban

Egy órás késéssel landoltunk június 30-án vasárnap este a Liszt Ferenc Repülőtéren. Angol nyelviskolai táborunkból érkeztünk meg.Csodálatos 7 napot töltöttük Brightonban, Anglia déli részén fekvő nyaralóvárosában. A csoport tagjai, néhány főt leszámítva, már jártak itt tavaly, ennek ellenére jó volt ide visszatérni. Köszönjük az Alapítványnak azt a lehetőséget, hogy egy egész tanévet betöltő nyelvi verseny eredményes befejezéséért egy egyhetes angliai nyelviskola a jutalom, ahol kiválóan fejleszthettük nyelvtudásunkat.

„Köszönjük, hogy újra volt lehetőségünk még jobban megismerni Brightont. A befogadó családok, programok és az órák nem engedték, hogy unatkozzunk. Mindig újabb és újabb kaland várt minket. Talán mindannyiunk számára a legnagyobb élményt a londoni kirándulásunk nyújtotta. Reméljük, hogy jövőre is részesei lehetünk ennek a csodálatos ország felfedezésének. Nagy Alexandra, Kispál Kitti”

„Imádtuk Brightont , mert nagyon sok szabadidőnk volt. Az angolórák érdekesek voltak és sok új fogalmat tanultunk. A családok nagyon jók, segítőkészek voltak. Megígértük nekik, hogy jövőre újra meglátogatjuk őket. A kedvenc programunk a londoni kirándulás volt. Gázsik László, Sólya Mihály, Bogdán István”

„Nagyon érdekes és tartalmas tanórákon vettünk részt. A családok vendégszeretete, segítőkészsége tetszett. A London Eye lenyűgöző volt. Szerintünk ez egy nagyon jó tábor volt. Figur Mariann, Stecina Kata”

„Számunkra a programok tetszettek a legjobban. Szép volt Brighton is, kedvesek voltak az emberek. Sok magyarral találkoztunk. Jól éreztük magunkat Lewes-ben. Élveztük a hajókázást a tengeren. Víg Dávid, Szappanos Ádám”

„Jól éreztem magam a táborban. A sok színes program, az új környezet és az összeszokott csapat hozta a jókedvet. Számomra sokat segített, hogy a befogadó család segítőkész és kedves volt hozzám. A nyelvtudás gyarapítása sokkal gördülékenyebb volt úgy, hogy a nyelvtanár anyanyelve angol volt. Így az órákon 100%-ban angolul kellett beszélni. Kovács Liliána”

„Nagyon élveztük ezt a kirándulást, hiszen a befogadó családok nagyon kedvesek voltak. Finom és bőséges ételeket adtak. A programok színesek, jól szervezettek voltak. Kellemes hangulat volt a tanórákon is, hiszen jól felkészült tanárok oktattak minket. Sipos Attila, Galambos Krisztián”

„Nagyon tetszett a tábor, hiszen fantasztikus családokhoz kerültünk. Kedvesek voltak, finom ételeket kaptunk. Minden szabadidős programon kiválóan éreztük magunkat, de igazán London tetszett a legjobban. Bízunk benne, hogy egy év múlva visszajöhetünk ide. Giber Tibor, Simon Mátyás”

„Egy hét a barátokkal, nyelvtanulással külföldön. Senki sem kívánhatna ennél jobbat, többet magának a nyárra. A délelőtti tanulást érdekes programokkal vezettük le, mint például a Lewes-i kirándulás, Seven Sisters, nyílt vízi hajókázás, londoni városnézés. Ráadásul discoban is voltunk BISS-es diákokkal. Szerencsések lehettünk, hogy egy kedves és barátságos host familynél tölthettük el a hetet. Varga Levente, Takács Szilveszter”

„Igazán jó időnk volt, néha szemerkélt csak az eső. Jól éreztük magunkat a fogadó családoknál, mert kedvesek voltak hozzánk. A programok érdekesek voltak, izgalmasak és hasznosak. London gyönyörű! Kovács Vera, Bugyi Gabriella”

„Táborvezető mentorként kihívás volt a népes csapat táboroztatása Brightonban. A június 22-i indulástól egészen a 30-i hazaérkezésig azt éreztem, hogy ez az egy hét felejthetetlen lesz. S valóban! A diákok intelligens viselkedése, a jókedv, a sok-sok nevetés átsegített minket minden nehézségünkön. Köszönöm mindenkinek ezt a nagyszerű élményt! Nagy Edina”