Fényképezőgépet nyertem!

Gila Balázs az Alapítvány szentesi támogatottja 2020-ban találkozott először a fényképezéssel, amikor csatlakozott Mikics Péter mentor természetfotós csapatához. Azóta rendszeresen részt vesz minden ilyen alkalmon és tavaly már első természetfotós versenyén is elindult. Szabadidejében is szívesen hódol e hobbijának, s az elmúlt két évben sokat fejlődött tudása. Nemrégiben a Mátrix Alapítvány hirdetett meg egy pályázatot, ahová a jelentkezők egy-egy képpel nevezhettek. Balázs fotóját hirdették győztesnek és így övé lehetett egy nagyszerű, objektívvel is felszerelt digitális gép. Szívből gratulálunk Balázs, sok szép képet és fotósélményt a továbbiakban! -Kovács Sándor mentor, Szentes 1. csoport

„Február 3-án Szegeden vehettem át azt a fényképezőgépet és objektívet, amit a Mátrix Alapítvány pályázatán nyertem meg. A kiírás szerint egy képet kellett küldeni, amit én készítettem és egy indoklást írni mellé, miért is lenne rá szükségem. Ezt a gépet nem kaphattam volna meg, ha a mentorom Sanya Bácsi és Peti bácsi Szegedről nem hívja fel rá a figyelmemet és segít a pályázásban. Amikor megtudtam, hogy megnyertem a pályázatot, nagyon örültem, hisz továbbra is szeretném folytatni a fotózást, amihez ugyebár elengedhetetlen egy komplett felszerelés. Remélem ezzel a géppel sok szép képet tudok majd készíteni. Végül szeretném megköszönni a Csányi Alapítványnak és a Mátrix Alapítványnak mindezt. -Gila Balázs, Szentes 1. csoport

Balázs nyertes képe