Gondolkodtunk s alkottunk

Gondolkodtunk s alkottunk

„November utolsó szombatján a címben szereplő két szó volt jellemző tevékenységeinkre a fejlesztőfoglalkozásokon Kaposvár 2-es és 4-es csoportjaiban. A legifjabbak megkezdték a felkészülést az ECDL vizsga első moduljának megszerzéséhez. Majd ez után maradt az „elme pellengérezése”. Két kiscsoportban folytatódott a délelőtt: a csapat egyik fele (a vállalkozó logika barátok) Balogh Ádám önkéntessel logikafejlesztő feladatokat oldottak meg, míg a csapat másik része táblajátékok foglalkozáson vett részt.

A középiskolás csoport (Kaposvár 2.) is két részre bontva tevékenykedett. Balogh Ádámmal mindig öröm számukra a találkozás, most is nagyon vártuk a játékos, mégis töprengést igénylő fejtörőket. Ádám most sem okozott csalódást izgalmas feladataival. A csoport másik része az adventi kézművesműhelyben készített, karácsonyi asztali díszeket, adventi koszorúkat, egyfelől mindenki saját családja számára, másfelől (a tavalyi évhez hasonlóan idén is) a fogyatékkal élők részére.

Reméljük hasonlóan nagy örömöt szerezhetünk az általunk készített ajándékokkal mindenkinek, amelyeket örömmel adtunk át a Kolping Támogatószolgálat munkatársának.” Sárközi Eszter, Kaposvár 2-es csoport