Guruló zongora, kiállítás és koncert Kaposváron

Megtelt élettel a kaposvári belváros, mivel a hétvégén rendezték meg a Rippl-Rónai Fesztivált, melynek keretében koncertek, kiállítások és különböző kreatív foglalkozások is várták az érdeklődőket. Kaposvár 1-es csoportja is körülnézett a fesztiváli attrakciók között pénteken délután.

„Nagyon jó volt a hangulat a kaposvári Fő utcán a fesztiválon. Nekem nagyon tetszett a Fő utca köveire festett 3D-s virág, nagyon látványos volt. De az a kiállítás is nagyon jó volt, amit a Takáts Gyula Megyei Könyvtárban néztünk meg.  A mentorunk elmondta, hogy az egyik nagybajomi mentor, Szabó Roland képei láthatók a falakon.” Kecskés Kíra, Kaposvár 1-es csoport

„Nagyon sokféle dolgot láttunk a Rippl-Rónai Fesztiválon. Mikor elindultunk egy guruló zongora ment el mellettünk, aztán egy utcai fényképkiállítást is megnéztünk.  Koncertet hallgattunk és színes installációkat is láttunk az egyik parkban, középkori kardokat és páncélinget is kipróbáltunk, de fagyiztunk és kürtöskalácsot is ettünk a forgatagban. Nagyon jól éreztem magam, örültem, hogy kicsit együtt lehettem a többiekkel. ” Váradi Fanni Kaposvár 1-es csoport