Ötletgazdag megbeszélés a Gyerekparlamentben

Ötletgazdag megbeszélés a Gyerekparlamentben

Alapjában véve tartalmasnak ítélték meg a Gyerekparlament működését a csoportok képviselői a Kaposvári Közösségi Házban tartott ülésen március első hétvégéjén.

Azonban mindnyájan megegyeztünk abban, hogy vannak még olyan területek, amelyeken feltétlenül javítani kell. Ilyen például a Tudásbank aktívabb feltöltése, a feltöltések folyamatosságának biztosítása. Hisz a megosztott tételek, összefoglalók sokat segíthetnek majd mindenkinek az érettségi, vagy nyelvvizsgák idején, de akár egy iskolai feleletnél is.

Tehát közös cél, hogy jól használjuk. Egyetértettünk abban, hogy bár nehéz olyan időpontot találni, amely mindenkinek megfelel, mégis törekedni kell arra, hogy évente két alkalommal mindenképp a teljes Gyerekparlamenti vezetőség összegyűljön.

Legtöbb időt a Gyerekparlament pályázatának részletes előkészítésével töltöttük el, nagy örömmel és izgalommal folyt a tervezés. A tisztújítás részletei sem maradtak el, megszülettek a javaslatok is, amelyet az érintettekkel való egyeztetés után az Életút Napon szeretnénk véglegesíteni. A tervezett napirendi pontok megbeszélésén kívül szó esett természetesen az alapítványi csoportok mindennapjairól is. A gyűlés késő délutánig tartott. A munkamegbeszélés után nehéz volt elköszönni egymástól, aki tudott maradt a Közösségi Házban egy vidám kis baráti beszélgetésre. Jókedvét és alkotó ötleteit senki nem hagyta otthon, jó érzéssel köszöntünk el egymástól és tudjuk, hogy sok munka vár még ránk.

Járay Bianka és Horváth Péter