Sikeres sporthétvége Kaposvár 2. csoportjában

Sikeres sporthétvége Kaposvár 2. csoportjában

Büszkeségeinknek gratulálunk, további szép eredményeket kívánunk!

A zord idő ellenére is megrendezésre került a hétvégén (február 1.) Budapesten a nyílt, fedett pályás atlétika bajnokság. A felnőtteknek hirdetett megmérettetésen külföldi atléták is versenyeztek, Kovács Péter Kaposvár 2. csoportból kiváló junior eredményei alapján kapott meghívást a sportok királynőjének diadalára. Két számban, (síkfutásban 60 méteren: 7.35 s.; 200 méteren 23.35 s.) fedett pályás egyéni csúccsal, 60 méteres síkfutásban futamgyőzelemmel zárta a versenyt Péter. Gratulálunk!

Ugyancsak büszkeségre ad okot, hogy Horváth Sára a Monoron őszi szezon zárásaként megrendezett országos szinkronúszó bajnokságon duóban szerzett bronzérmet, és állhatott a dobogó harmadik fokára. A kiváló eredmény okán Somogy megye Hónap Sportolója címét decemberben Sára és duótársa érdemelte ki. Ünnepélyes díjátadóra a héten került sor a Megyeháza dísztermében.

Az országos elismerés Sárának is és Péternek is különösen fontos, hiszen többletpontokat zsebelhettek be a hamarosan esedékes továbbtanuláshoz.