Éles Annamária

Születésem óta Mohácson élek, itt végeztem középiskolai tanulmányaimat is. Diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán szereztem. Majd az Eötvös Loránd Tudományegyetem Múzeumpedagógiai Szaktanácsadó képzését végeztem.

Dolgoztam a gyermekvédelemben, majd évekig a mohácsi Kanizsai Dorottya Múzeumban múzeumpedagógusként. Munkám során ismerkedtem meg a Csányi Alapítvánnyal, illetve az Életút Program tevékenységével melynek céljaival rögtön azonosultam, mindig is a szívemen viseltem a hátrányos helyzetű gyermekek sorsát. 2016. márciusa óta vagyok az Alapítvány munkatársa, jelenleg pedig egy középiskolásokból álló csoport mentora.

Két gyermek édesanyjaként látom, hogy a mai világban mennyire nagy szükségük van a fiataloknak a biztos háttérre, megfelelő iránymutatásra, az egyénre szabott fejlesztésekre ahhoz, hogy a bennük rejlő értékek felszínre kerülhessenek és azt jó irányban kamatoztathassák. Ezt az ideális feltételrendszert teremti meg az Alapítvány a rászoruló gyerekek számára.

Minden erőmmel azon vagyok, hogy a programba beválogatott gyerekek tehetsége kiteljesedhessen, és sikeres felnőttként léphessenek a nagybetűs életbe.

Dátum

2017. 03. 16.