Húsvéti meglepetés

Húsvéti meglepetés

Az idén is megérkeztek a meglepetés tojások. Köszönjük!

A pécsi Közösségi Házban a Nagyhéten meglepetés csoki tojásnak örülhettek a csoportok tagjai, melyet Miklós bácsi adott át a csoportoknak. Már negyedik éve látogat hozzánk ilyen hatalmas meglepetéssel a nyuszi.  Kozma Imre Húsvéti üzenetét Balázs felolvasta. Izgatottan bontották a csomagolást, ami plusz ajándékot rejtett. Jutott bőven a csokiból kicsinek-, nagynak egyaránt. Köszönjük az Alapítónak és Erika néninek ezt a meglepetést, ami percek alatt el is fogyott! Boldog Húsvétot kívánunk mindenkinek!

„A hagyományoknak megfelelően megérkezett a húsvéti csoki tojás a Kaposvári Közösségi Házba. Az előző évekhez hasonlóan most is nagy örömmel bontottuk ki a tíz kilós édességet. És ismét nem csalódtunk, nagyon finom volt. Boldog ünnepet kívántunk egymásnak és természetesen elfogyasztottuk a csoki tojást. Idén is nagyon hálásak vagyunk a nyuszinak és a támogatónknak, hogy ilyen finomságban lehetett részünk.” Tar Viktória, Kaposvár 3-as csoport

A Mohácsi Közösségi Ház gyerekei nagy örömére az Alapítvány húsvéti meglepetése hozzánk is megérkezett! Az óriási csokitojás kibontása ennyi év után is izgalommal tölt el bennünket. A benne lévő meglepetés mindegyikünk délutánját szebbé és boldogabbá tette. Nagyon köszönjük a finom édességet és a szép ajándékot! Békés ünnepet kívánnak mindenkinek a mohácsi csoportok diákjai és mentorai!

 

A Nagybajomi Közösségi Ház gyermekei Nagycsütörtökön izgatottan várták, hogy mi érkezhetett meg egy hatalmas papírdobozban. A fiatalok kibontották a dobozt, melyben egy óriási csokitojást találtak.
„Nem tudtam elképzelni, hogy milyen dolgot rejthet a papírdoboz, és meglepődtem, mikor egy óriás csokitojást pillantottunk meg. A nagyok segítségével feldaraboltuk a csokit, melyet mindenki örömmel fogyasztott el.” Bozsoki Csilla Nb2
Nagyon köszönjük ezt a finom édességet és a benne rejlő ajándékot!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánnak a Nagybajomi Közösségi Ház gyermekei, fejlesztői, önkéntesei és mentorai!

A Jászberényi Közösségi Házba kedden érkezett az óriás csokitojás, nagy meglepetés volt ez a legkisebbeknek, mivel ők elképzelni sem tudták mit rejt ez a hatalmas doboz. A nagyobbakkal közösen felbontott tojás mindenkinél nagy sikert aratott.

” Nagyon szépen köszönjük ezt finom meglepetést Erika néninek és Sándor bácsinak, ekkora csokitojást még életünkben nem láttunk! Hatalmas élmény volt, hogy a társaimmal együtt bonthattuk ki és ehettük meg!” Jászság 3. csoport

 

 

„A Szegedi Közösségi Ház tagjai nagy izgalommal várták, hogy kibonthassák az Elnök Úrtól kapott hatalmas csokitojást. Mindannyian megküzdöttünk vele, hiszen rendesen be volt csomagolva. Természetesen megérte a fáradságot mert, mint mindig, most is nagyon finom volt a csoki, amit bizonyít, hogy semmi nem ment veszendőbe belőle. Mindenkinek jutott bőven és így jóllakva és vidáman folytathattuk a játékot vagy a munkát a Közösségi Házban. Köszönjük az ajándékot és Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván minden szegedi Csányis diák és a mentorok.”

Kormos Dénes 3-as csoport