Húsvéti meglepetés

Húsvéti meglepetés

Az idei évben is meglepetést kaptunk húsvétra az Alapítótól és Erika nénitől. Kaposvár kiváltságos helyzetben volt, hisz 2 nagy tojás érkezett a Közösségi Házba.

Az óriási édességet nem is tudtuk elfogyasztani, miután mindenki jól lakott vele, csomagoltunk belőle a családoknak is, így a közelgő húsvétot az Alapítónktól kapott finomsággal tehetjük még finomabbá és emlékezetesebbé. Minden szív örült Kaposváron. Köszönjük, s kívánunk Mindenkinek kellemes tavaszi szünetet és boldog húsvétot! Vad Klementina

Az Alapítvány húsvéti meglepetése a mohácsi csoport gyerekei nagy örömére hozzánk is megérkezett! Az óriási csokitojás és a benne lévő meglepetés mindegyikünk délutánját szebbé és boldogabbá tette. Nagyon köszönjük a finomságot és a szép ajándékot! Békés ünnepet kívánnak mindenkinek a mohácsi csoportok diákjai és mentorai!

Nagyon szép húsvéti meglepetést kaptak a nagybajomi csoportok az Alapítótól, hiszen egy közel 10 kilós meglepetés érkezett hozzájuk. A csomagolás egy csoki tojást rejtett, amit az összes gyerek nagyon szívesen kóstolt meg. Egy kis beszélgetés és csoki evés után mindenki nagyon boldogan ment haza a jól megérdemelt pihenését tölteni. Áldott Ünnepet kívánunk!

A pécsi Közösségi Házban Nagypéntek délutánján meglepetés csoki tojásnak örülhettek a csoportok tagjai. A múlt évben már besurrant hozzánk egy nyúl és örültünk, hogy idén is minket választott. A tojás nagy volt, szinte egyikünk-másikunk el is fért volna benne. Izgatottan bontották a csomagolást, lelkesen törték össze a tojást és meglepetésükre még egy ajándékot rejtett. Örültünk a meglepetésnek, hiszen dráma termünk szűkölködik faliórában. A csoki vastag volt és édes, mindenki majszolt kedvére. Köszönjük az Alapítónak és Erika néninek ezt a meglepetést, ami percekalatt el is fogyott! Boldog Húsvétot kívánunk mindenkinek!

A Jászságban most szombaton március 26-án, dráma óra előtt egy meglepetés várt ránk a teremben. Egy óriási dobozt láttunk meg a folyosón. Mi nem tudhattuk, hogy mi lehet benne, de a nagyok már sejthették. Húsvét közeledtével énekeltünk, illetve locsoló verseket is mondtunk és végül kibonthattuk a nagy csomagot. Ez a meglepetés egy hatalmas csokitojás volt, amit ezúton is szeretnénk megköszönni, hisz ilyet csak TV-ben láthattunk, most viszont meg is kóstolhattuk. A nap további része is nagyon jó hangulatban telt el. Dráma órán készültünk az Életút Napi produkciónkra és a foglalkozásunk végét a Dal éneklési próbánkkal zártuk, amiben segített Gulyás Patrik édesanyja, aki magas színvonalú zenei képzettséggel rendelkezik. Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk mindenkinek!

A szegedi Közösségi Házba pénteken érkezett meg a húsvéti meglepetés tojás, amit vasárnap a közös kertrendezés keretében bontottunk ki. A mi csokitojásunkat az udvaron nagyok és kicsik közösen bontották ki. Köszönjük az Alapítónak és Erika néninek a meglepetést!