Indul a 2014/15-ös tanév a 12. évfolyamon Pécsen

A P1 csoport tanévnyitó szülői értekezlete szeptember 19-én zajlott le a pécsi Közösségi Házban, ahol mind a szülők, mind a gyerekek jelen voltak.

A szülők képes formában ízelítőt kaptak az Életút Nap eseményeiből, élményeiből, hangulatából, melyen nagyon jól szórakoztak. Ismét eljött a tanulmányi szerződések megújításának ideje, melyek aláírása is megtörtént, különös tekintettel az érettségi évére. Operatív igazgatónk dr. Radoszáv Miklós az Életút Program sarkalatosabb elemeit elevenítette fel, hangsúlyozottan a tanulmányi szerződésekben vállaltak fontosságára. Beszélt továbbá a felsőoktatásban a támogatások mértékéről, mibenlétéről, feltételeiről. A 12. évfolyamosok számára ez az év különösen meghatározó, nem csak az érettségi miatt, hanem a felsőoktatásba való bekerülés miatt is. Kiemelte mindenki körültekintően és reálisan képességei ismeretében válasszon a felsőoktatási intézmények közül. Izgalommal, várakozással telve és nagy energiákat felszabadítva kezdjük meg a tanévet.