Ismerkedés a KITE Zrt.-vel

A hétvége folyamán György-Dávid Valentin a Nagybajomi Közösségi Házban tartott prezentációt a Gazdálkodás projektünk keretében.

„Valentin az elsők között került beválogatásra a Csányi Alapítványba, majd 2017-ben sikeresen teljesítette az Életút Programot első diplomásként. Azóta Valentin a KITE Zrt.-nél dolgozik. Jelenleg alkatrész értékesítési menedzser munkakört tölt be. Élménydús prezentáción keresztül mutatta be a céget, a cég ágazatait, a jelenlegi folyamatokat, s a jövőbeni, modern fejlődés lehetőségeit. A gazdálkodás alapjairól is beszélt nekünk. Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnökként végzett az egyetemen, s tanácsokkal látott el bennünket, mik azok a területek, amikben jónak kell lennünk ahhoz, hogy akár mi is ebben az ágazatban legyünk sikeresek. Nagyon jó példa ő számunkra, hisz nem olyan rég, még ő is ennyi idősen a Közösségi Házak falain belül tanult. Köszönjük az idejét, hogy ránk szánta és tanácsokkal látott el bennünket! További sok sikert kívánunk neki a munka világában!”

Kislaki Zsombor és Bozsoki Csilla, Nagybajom 2-es csoport