Ismét Pécsről szól a Csalaphang

Ismét Pécsről szól a Csalaphang

Második alkalommal került sor (október 15.) a Csalaphang pécsi bejelentkezésére.

Az adásban beszélgettünk az elmúlt hetek eseményeiről, melyek velünk történtek, valamint  a pécsi, országosan is nagy sikernek örvendő, könnyű zenei együttesekről. Emlékeztünk saját zenekarunk kezdeti szárny próbálgatásaira és örömmel, büszkén elevenítettük fel  a Csányi Band legsikeresebb pillanatait.  Szó esett a sportról is, hiszen a közelmúltban nemzetközi  versenyen  és jótékonysági futáson is  részt vettünk.

Így láttuk mi…

Október 15-én interjút készítettek velem a ,,pécsi nagyok”  a Közösségi Házba kihelyezett ideiglenes rádió stúdióban. Nagyon izgultam, mert még nem voltam soha rádiófelvételen, de a jó hangulat, az ismerős arcok oldották a feszültséget. Szívesen meséltem legkedvesebb időtöltéseimről, a zenéről és a sportról. Lehet, hogy már nem is RG edző, hanem riporter szeretnék lenni, ha felnövök. 🙂

Majoros Ivett, Pécs 3

Október 15 -én lehetőségem volt a Csalaphang rádióadásában szerepelni. A szeptember 12-én megrendezett „Fuss a rákgyógyításért Pécsett” programon való részvételről beszélgettem a pécsi felsőbbéves Csányisokkal. Eleinte kicsit izgultam, de az ismerős arcok oldották ezt az érzést. Remélem máskor is nyílik alkalmam beszélgetni velük a rádióadás keretében.

Wensofszky Balázs, Pécs 3