Jó este, jó szurkolás volt

Jó este, jó szurkolás volt

Tegnap rekkenő hőségben indultunk útra Kaposvárról, a Magyarország – Wales válogatott labdarúgó mérkőzésre. A kisbuszban nem csak a nyári idő miatt volt forró a hangulat, mindannyian nagyon drukkoltunk válogatottunknak. Szeretek ilyen nagy és neves meccsekre menni, a többiekkel ilyenkor még remekebb a hangulat. Sokat nevetünk, beszélgetünk a fővárosig tartó úton.

A jó hangulatunkhoz a válogatott is hozzájárult, hiszen a végjátékban 1:0-ra legyőzte a szigetországi csapatot. Sokszor ugrottunk fel a helyünkről a gólhelyzeteknél. Nagyon vártuk, hogy végre a labda az ellenfél kapujában landoljon A mérkőzés elején még nem énekeltük a himnuszt hangosan a tömeggel, de a végén az egész stadion a magyar himnusszal zárt, ezzel támogattuk a csapatot és köszöntük meg a győzelmet.

 

Hazafelé lázasan beszéltük meg újra a látottakat, aztán mély csend lett, elégedetten szunyókáltunk hazáig.

Köszönjük szépen, hogy ott lehettünk, a magunk, a  jászsági,  a mohácsi és a szegedi társaink nevében. Örültünk, hogy egyetemisták is voltak velünk. Várjuk és reménykedünk, hogy majd szeptember 9-én is újra szurkolhatunk a stadionban.

 

Begovácz Ivett