Karácsonyi Nap Szegeden

Karácsonyi Nap Szegeden

A legszebb pillanat az évben a Karácsony. Ma a Csányi Alapítvány Szeged 1-es Csoportjánál voltunk. Hihetetlen és felemelő élmény volt számunkra. Családommal érkeztem, miközben egyik gyermekem Zsuzsika is ennek az Alapítványnak a tagja.

Gyönyörű ünnepi asztal várt bennünket, amit a gyerekek saját kezükkel elkészített mézeskalácsaik díszítették. Fantasztikus előadást adtak elő a gyerekek- árnyjátékot, amit maguk dolgoztak fel-, és mi szülők büszkén figyeltük gyermekeinket. S miközben néztem a gyerekeket arra gondoltam, milyen csodálatos dolgok történnek itt. Mennyire törekszik az Alapítvány, hogy minél többször legyenek közös programok a szülőkkel együtt. A színházlátogatás is fantasztikus volt együtt, és ez jó lenne ha maradna is így.

S most a zöld fenyő ünnepi hangulatánál, újra együtt vannak szülők, gyerekek, mentorok, pedagógusok és mind annak örülünk, hogy fejlődnek, és okosodnak az itt töltött időkben. S a mentorunk André Piroska nem csak Karácsonykor, hanem az év minden napján segíti őket, figyelemmel kíséri haladásukat, és én mint szülő is bármikor fordulhatok hozzá. Csodálatos élmény volt  együtt csapatjátékot játszani a gyerekekkel, figyelni őket, hogyan izgulnak értünk szülőkért. Ebben a rohanó világban jó volt újra gyereknek lenni, és nem a terhekkel teli hétköznapokkal foglalkozni. Ajándék minden ilyen nap. S én, ezúton szeretném megköszönni  mind azt ,amit a Csányi Alapítvány segít gyermekemnek és családomnak.

 

Köszönettel: Licsicsányiné Oláh Zsuzsanna